Metzker Viki újabb tetkója

Újabb tetoválással gazdagodott Metzker Viki (25). Úgy tűnik, az egykori playmate szerelmese lett a tetoválásoknak, két karját ugyanis már szinte teljes egészében varrás díszíti.
Legelőször három évvel ezelőtt feküdt tű alá. Egyelőre azt mondja: ez a mostani az utolsó.

– Mindegyik tetoválás olyan bohókás, mint én magam vagyok. Imádom a színes tetkókat, úgyhogy nem is csináltatok mást. Az egyik karomat egy hatalmas masni díszíti, amit fagyi, jégkrém és nyalóka vesz körül– mondta a Blikknek Viki, aki a másik karját hatalmas virágokkal varratta tele.

– Az orchidea és a liliom a kedvenc virágom, az otthonom is tele van orchideákkal, úgyhogy nem is volt kérdés, mit tetováltassak. Nekem nagyon tetszik, viszont az ezzel járó fájdalmat nehezen viselem, éppen ezért egyelőre csak a karomon mertem ezt vállalni. Bevallom, tetszik, ha valakinek az oldalán is tetoválás van, de állítólag ott iszonyatosan fáj, annyira bátor pedig nem vagyok, hogy azzal is megpróbálkozzam.(blikk)


Beküldte: - 2012 nov 10. Kategória Tetkók. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Metzker Viki újabb tetkója”

Hozzászólások:

Miért kell?

Képgaléria

Bejelentkezés | Készítette Celeb Villantások